Holistic Fitness Therapy news

Bij Holistic Fitness Therapy in Tiel kunt u genieten van een professionele massage met gebruik van hoogwaardige massage-oliën van het merk Volatile. Vooral hun Massage-olie 'Pain Free' is een aanrader! Met o.a. citroen, geranium, kaneelblad, rozemarijn en tea tree verzorgt deze olie pijnlijke plekken en zal de pijn snel afnemen.

Of wat dacht u van de speciale zwangerschapsmassageolie met mandarijn en calendula? Een heerlijk geurende massageolie voor aanstaande moeders. De mandarijn kan helpen voor een zachte darminhoud en bevordert een goede nachtrust. De voedende en verzorgende amandelolie, jojoba en calendula houden de huid van van de buik soepel.

Kijk snel op mijn website www.holisticfitness.nl/contact voor meer meer informatie en om direct een massage te boeken!

Massage-olie Pain Free

Masseer met deze olie pijnlijke plekken en de pijn zal snel afnemen.

Met o.a. citroen, geranium, kaneelblad, rozemarijn en tea tree.Mandarijn Zwangerschaps Massage-olie

Een heerlijk geurende massageolie voor aanstaande moeders. De mandarijn kan helpen voor een zachte darminhoud en bevordert een goede nachtrust.

De voedende en verzorgende amandelolie, jojoba en calendula houden de huid van van de buik soepel.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Ik ben er trots op dat ik zorg van de hoogste kwaliteit kan bieden zodat u zich zo snel mogelijk weer op uw normale activiteiten kunt richten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over mijn aanpak en therapeutische diensten.

© 2017 - 2020 by Monika van Rooij - Holistic Fitness Therapy Tiel